ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 

Από το 1978 η εταιρεία μας εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της άντλησης υγρών, με εξειδίκευση στην ποιοτική εξυπηρέτηση της Βιομηχανίας, της Ναυτιλίας, της Άρδευσης, αλλά και των Οικιακών αναγκών, προσφέροντας σε κάθε περίπτωση λύσεις ευθύνης.

Η διαδρομή που πραγματοποιούμε με φερεγγυότητα όλα αυτά τα χρόνια, στην αναπτυξιακή προσπάθεια των συνεργατών-πελατών μας, εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο την μακρόχρονη εμπειρία μας και καταξιώνει την εταιρεία μας.

Οι επιλογές συνεργασίας που κάνουμε από τους οίκους του εξωτερικού, είναι επιλογές ευθύνης προς τους πελάτες μας. Όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε, τα οποία είναι εγγυημένης πιστότητας και ποιότητας ,καλύπτονται πλήρως από ανταλλακτικά και service.

Η επιλογή μας από το 1993, να έχουμε ως βασικό συνεργάτη τον οίκο Grundfos Δανίας, αποδεικνύει το πόσο επιδιώκουμε, να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα με πολύ υψηλά ποιοτικά στάνταρ.

 

Καλύπτουμε την τεράστια γκάμα των προϊόντων αυτού του οίκου:

• Mε την μελέτη του κάθε έργου

• Mε την προμήθεια των προϊόντων

• Mε εξειδικευμένο προσωπικό

• Το stock των προϊόντων & η μεγάλη παρακαταθήκη ανταλλακτικών που διαθέτουμε, καθιστά την εταιρεία μας στον ελλαδικό χώρο, ακόμα πιο χρήσιμη & εξυπηρετική για την πελατεία μας.

Βρισκόμαστε πάντοτε με διάθεση και γνώσεις για να βοηθήσουμε, ανάλογα με τον στόχο, την σωστή επιλογή των προϊόντων που χρειάζονται.