ΕΠΙΣΗΜΟ SERVICE GRUNDFOS

Έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο Service, διαθέτοντας έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με έμπειρους τεχνικούς, άρτιο εξοπλισμό και δοκιμαστήρια για κάθε τύπο αντλίας, στον οποίο πραγματοποιούμε συντήρηση και επισκευή σε κάθε αντλία σας. Η παρακαταθήκη των ανταλλακτικών και η πάντα ενημερωμένη στις σύγχρονες μεθόδους κατάρτιση του προσωπικού του Service μας, σας εξασφαλίζουν τον ελάχιστο χρόνο επισκευής ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματά σας και πολύ χαμηλές τιμές.

Από το 1995 για την καλύτερη και συντομότερη εξυπηρέτηση της δικής μας πελατείας, που με τα προϊόντα της GRUNDFOS, είχε αυξηθεί σημαντικά, οδηγηθήκαμε στο στήσιμο του δικού μας SERVICE, με εξειδίκευση στα συγκεκριμένα προϊόντα.

Το 1998 η GRUNDFOS ΕΛΛΑΣ, αναγνωρίζοντας την σοβαρή προσπάθεια που κάναμε στο service, για να είναι ευχαριστημένη η πελατεία που είχε εμπιστευτεί τον οίκο GRUNDFOS, μας κατέστησε επίσημα SERVICE PARTNER της GRUNDFOS.

Το 2012 έπειτα από μια απόφαση στρατηγικής της εταιρείας GRUNDFOS ΕΛΛΑΣ, προσλάβαμε στην εταιρεία μας όλο το εξειδικευμένο προσωπικό που εργαζόταν έως τότε στο εσωτερικό κεντρικό service GRUNDFOS ΕΛΛΑΣ, ανανεώσαμε τον ειδικό τεχνικό εξοπλισμό για τις αντλίες GRUNDFOS, διαμορφώσαμε τον χώρο μας εκ νέου, και αυξήσαμε το STOCK των ανταλλακτικών σε πρωτοφανείς ποσότητες για τα ελληνικά δεδομένα, έτσι ώστε να λειτουργούμε πλέον ως AUTHORIZED SERVICE PARTNER της GRUNDFOS καλύπτοντας στο 100% το πρόγραμμα προϊόντων που παράγει ο οίκος για όλους τους τομείς εφαρμογών (οικιακό, κτηριακό, βιομηχανικό, ναυτιλιακό και αγροτικό), είτε είναι θέμα μηχανολογικό ή ηλεκτρικό ή ηλεκτρονικό.