Μελέτη – Εγκατάσταση – Service

Μελέτη Πώληση Εγκατάσταση Γεωργιάδης αντλίες

Βασιζόμενοι στα 40 χρόνια εμπειρία μας, το ιδιαίτερο μέλημά μας, ήταν, είναι και θα είναι, ο πελάτης-συνεργάτης μας να έχει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση στις σύγχρονες εφαρμογές, που έχουν σχέση με την άντληση, ούτως ώστε να έχει και την καλύτερη δυνατή λύση σε αυτό που αναζητά.

Απαραίτητα στοιχεία για να πετύχουμε τον στόχο αυτό είναι, η άριστη μελέτη τόσο της επένδυσης που αναζητάτε να πραγματοποιήσετε, όσο και του προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Διενεργώντας έξυπνες διαδικασίες, όπως το energy check, οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας και το προσωπικό της εταιρείας μας, είναι στη διάθεσή σας ώστε να διασφαλίσουν ότι η επιλογή σας ανταποκρίνεται πραγματικά στις απαιτήσεις σας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όχι μόνο να σας εξασφαλίσει μια πολύ πετυχημένη αγορά, αλλά και οποιασδήποτε μορφής εγκατάσταση. Διαθέτουμε υπεύθυνα συνεργεία, άριστα καταρτισμένα, με πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό, έτσι ώστε, να έχετε εγγυημένες εργασίες εγκατάστασης, οι οποίες σας εξασφαλίζουν την άριστη λειτουργία και την μέγιστη δυνατή διάρκεια ζωής των, με την ανώτερη ποιότητα της Grundfos, προϊόντων.

Το έργα μας όμως δεν τελειώνουν εδώ, η διαρκής εξέλιξη των γνώσεων μας, πάνω στην τεχνική υποστήριξη των προϊόντων, σε συνδυασμό με την αυστηρή στρατηγική της Grundfos, θέτουν τον πήχη ψηλά και στον τομέα του service. Αποδεχόμενοι θερμά, όποια πρόσκληση της Grundfos για έλεγχο καθώς και ανανεώνοντας τις πιστοποιήσεις μας, η εταιρία μας θέτει γερές βάσεις σε μία διαχρονική συνεργασία μαζί σας, γνωρίζοντας πως μπορεί να ανταπεξέλθει με συνέπεια και σιγουριά σε οποιαδήποτε περίσταση.

Μελέτη, εγκατάσταση και service, είναι μόνο κάποιες από τις παροχές μας. Η συνεχής εξέλιξη, η συνέπεια, το φιλικό περιβάλλον, είναι αυτά που διασφαλίζουν τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/03/2023

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
close slider

    el