ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ & ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΤΛΙΩΝ

Οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης και επεξεργασίας νερού καθιστούν αναγκαία τη χρήση αντλιών σχεδόν σε όλους τους τομείς (κτήρια, βιομηχανία, γεωργία, ναυτιλία και επεξεργασία νερού).
Αυτό το γεγονός αναγκάζει τους κατασκευαστές αντλιών να εξελίξουν τα προϊόντα τους σε κατασκευές πιο στιβαρές, πιο σύνθετες και σε συνεργασία πλέον με ηλεκτρονικές μονάδες.

Η Grundfos, ως μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο των κατασκευαστών αντλιών, δεν ενδιαφέρεται μόνο για την πώληση των προϊόντων της, αλλά δίνει μεγάλη βαρύτητα και στην μετά την πώληση εξυπηρέτηση των πελατών της.
Για αυτό το λόγο εφαρμόζει μια αυστηρή στρατηγική στην επιλογή των συνεργατών της, όχι μόνο για την πώληση αλλά και το απόλυτα σωστό service των προϊόντων της.

Πέρα όμως από τις επιλογές των συνεργατών εκ μέρους της Grundfos, οι πελάτες πρέπει με κάποιο τρόπο να γνωρίζουν για το εάν και πόσο οι επιλογές αυτές λειτουργούν σωστά.

Εμείς σαν εταιρία απαντήσαμε σε αυτή την πρόκληση ελέγχου καλώντας τον ανεξάρτητο οίκο «SGS TUV SAAR» να πιστοποιήσει το επίπεδο των ικανοτήτων μας και των υπηρεσιών που μπορούμε να προσφέρουμε. Έτσι ώστε οι πελάτες να είναι σίγουροι ότι και με αυτή την πιστοποίηση πλέον, πέραν της εξουσιοδότησης από την Grundfos, θα έχουν μεγάλο βαθμό εξυπηρέτησης από εμάς.

Την απάντηση στους πελάτες σε όλα τα ανωτέρω ερωτήματα προσφέρει ένας γερμανικός ανεξάρτητος φορέας πιστοποίησης “Bureau Veritas Certificato”, ο οποίος, με βάσει τα στάνταρ της Grundfos, ελέγχει κάθε επιλεγμένο ανά τον κόσμο συνεργάτη της για το αν έχει όλες τις ανωτέρω υποδομές και δύναται να ανταποκριθεί στη σκληρή δοκιμασία μιας αυστηρής πιστοποίησης.

Η εταιρία μας είναι η μόνη στην Ελλάδα που έχει υποστεί στις 31/10/2017 όλες τις δοκιμασίες από το συγκεκριμένο οίκο “Bureau Veritas Certificato”και έχει επιτυχώς αποσπάσει την υψηλότατη βαθμολογία 89%. Βαθμολογία πολύ υψηλή για όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτή η ειδική πιστοποίηση είναι μια διπλή διασφάλιση πρώτον ότι η εταιρία μας συμμορφώνεται και λειτουργεί απόλυτα με τα στάνταρ της Grundfos, του μεγαλύτερου κατασκευαστή αντλιών στον κόσμο, και δεύτερον ότι οι πελάτες μας είναι διασφαλισμένοι πως κάθε επαφή τους με την εταιρία μας θα διέπεται από οικονομοτεχνική συνέπεια και σεβασμό προς αυτούς και τα προϊόντα τους.

Είμαστε περήφανοι να συνεργαζόμαστε μαζί σας σε τόσο υψηλό επίπεδο, για τα προϊόντα και το service και της Grundfos.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
close slider

    el