Πιστοποιήσεις ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

πιστοποίηση αντλιών και υπηρεσιών ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης και επεξεργασίας νερού καθιστούν αναγκαία τη χρήση αντλιών σχεδόν σε όλους τους τομείς (κτήρια, βιομηχανία, γεωργία, ναυτιλία και επεξεργασία νερού).
Αυτό το γεγονός αναγκάζει τους κατασκευαστές αντλιών να εξελίξουν τα προϊόντα τους σε κατασκευές πιο στιβαρές, πιο σύνθετες και σε συνεργασία πλέον με ηλεκτρονικές μονάδες.

Πιστοποίηση Βιομηχανικών αντλιών Authorise Idindustry Partner Grundfos
authorised service Grundfos
watter pumps

Η εταιρεία μας γνωρίζει και προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής, όντας στο χώρο των αντλιών από το 1978, και δίνει βαρύτητα όχι μόνο στην κατάλληλη επιλογή προϊόντων, αλλά και στην τεχνική υποστήριξη, ώστε να διασφαλίσουμε την καλύτερη σχέση αποδοτικότητας – εξοικονόμησης των συνεργατών μας.

Η GRUNDFOS, ως μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο των κατασκευαστών αντλιών, εφαρμόζει μια αυστηρή στρατηγική στην επιλογή των συνεργατών της, όχι μόνο για την πώληση αλλά και το απόλυτα σωστό service των προϊόντων της. Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της, η εταιρεία μας το 1998, πιστοποιείται ως “AUTHORIZED SERVICE PARTNER” από την GRUNDFOS.

Το 2012 ανταποκριθήκαμε θετικά στην νέα πρόκληση της GRUNDFOS. Δεχθήκαμε να ελεγχθούμε από τον ανεξάρτητο οίκο “SGS TUV SAAR” να πιστοποιήσει το επίπεδο των ικανοτήτων μας και των υπηρεσιών που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες σύμφωνα πάντα με τα πρότυπα της GRUNDFOS.

To 2017, ανανεώσαμε την πιστοποίηση που αφορούσε τις υπηρεσίες του SERVICE μας. Μόνο που αυτήν την φορά τα πρότυπα που είχε θέση η GRUNDFOS ήτανε ακόμη πιο αυστηρά. Έτσι λοιπόν το 21/10/2017 ολοκληρώσαμε επιτυχώς την αξιολόγηση της “Bureau Veritas”, επιτυγχάνοντας βαθμολογία 89%, μια εκ των υψηλότερων βαθμολογιών μέχρι τότε σε ολόκληρη την ΕΥΡΩΠΗ.

Στα μέσα του 2018, έρχεται μία ακόμη πρόκληση από την GRUNDFOS. Μας καλεί να ελεγχθούμε από μια ειδική ομάδα της GRUNDFOS, έτσι ώστε να μας εντάξει σε μια κοινότητα “AUTHORIZED INDUSTRY PARTNER”. Τα μέλη αυτής της κοινότητας είναι εταιρείες με την κατάλληλη τεχνογνωσία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της GRUNDFOS, έτσι ώστε να προτείνουν τις καλύτερες λύσεις στις υψηλές ανάγκες βιομηχανικών εφαρμογών. Με απόλυτη επιτυχία και με υψηλή βαθμολογία καταφέραμε και ολοκληρώσαμε και αυτήν την διαδικασία.

Το 2022 ανανεώσαμε και αυτήν την πιστοποίηση που φέρουμε ως εταιρεία και μάλιστα σημειώνοντας μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες σε όλον τον κόσμο.

Προσφέρουμε πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Επειδή μας ενδιαφέρει πάντοτε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, το 2021 καλέσαμε την “Bureau Veritas” και τους ζητήσαμε να αξιολογήσουν τις διαδικασίες της εταιρείας μας. Έτσι λοιπόν στα μέσα του 2021, η εταιρεία μας αποκτά 3 νέες πιστοποιήσεις . Το ISO 9001, ISO 14001 & ISO 45001, τα οποία έχουν να κάνουν με τις εσωτερικές διαδικασίες της εταιρείας όσον αφορά τους συνεργάτες μας (ISO 9001), με τις διαδικασίες της εταιρείας μας όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος (ISO 14001) και με την ασφάλεια του χώρου για το προσωπικό και για τους επισκέπτες της εταιρείας (ISO 45001).    

Όλες οι παραπάνω πιστοποιήσεις είναι μια διπλή διασφάλιση πρώτον ότι η εταιρία μας συμμορφώνεται και λειτουργεί απόλυτα με τα στάνταρ της GRUNDFOS, του μεγαλύτερου κατασκευαστή αντλιών στον κόσμο και δεύτερον ότι οι πελάτες μας είναι διασφαλισμένοι πως κάθε επαφή τους με την εταιρία μας θα διέπεται από οικονομοτεχνική συνέπεια και σεβασμό προς αυτούς και τα προϊόντα τους.

Είμαστε περήφανοι να συνεργαζόμαστε μαζί σας σε τόσο υψηλό επίπεδο, για τα προϊόντα και το service και της Grundfos!

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και ανανεώνουμε την δέσμευση μας, να κρατάμε υψηλά το επίπεδο, για τα προϊόντα και το service και της Grundfos, ώστε να ανταποκρίνεται συνεχώς με τις ανάγκες που επιβάλει η εκάστοτε εποχή.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/03/2023

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
close slider

    el