ENERGY CHECK

energy_check

Ο Ενεργειακός Έλεγχος είναι μία ανάλυση που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις σας από εξειδικευμένο προσωπικό της Grundfos και υπολογίζει την κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές CO2 των υφιστάμενων αντλιών. Η ανάλυση δείχνει εάν υπάρχουν περιθώρια εξοικονόμησης σε περίπτωση αντικατάστασης των αντλιών σας με πιο αποδοτικές αντλίες της Grundfos. Θα παραλάβετε μία αναλυτική έκθεση Ενεργειακού Ελέγχου που θα περιλαμβάνει μία ανάλυση του συνολικού Κόστους του Κύκλου Ζωής καθώς και συστάσεις για τη βελτιστοποίηση του συστήματος των αντλιών σας.

Τι οφέλη σας προσφέρει ο Ενεργειακός Έλεγχος της Grundfos

    • Ο Ενεργειακός Έλεγχος βελτιώνει το περιβαλλοντικό προφίλ του κτηρίου σας και υποστηρίζει τις προσπάθειές σας για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και νερού.
    • Θα μάθετε πόσα χρήματα ακριβώς ξοδεύετε τώρα για τη λειτουργία των αντλιών σας και πώς θα μπορέσετε να κάνετε οικονομία με τη βοήθεια της Grundfos.
    • Το κτήριό σας θα είναι πλέον σύμφωνο με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα σχεδίασης για τους κυκλοφορητές και τις αντλίες (EuP).

O ενεργειακός έλεγχος GRUNDFOS περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα:
1. Πρώτη Επαφή – συνάντηση με τον σύμβουλο μας
Εκτίμηση της εγκατάστασής σας σχετικά με το είδος των αντλιών σας, το μέγεθος και την παλαιότητα των υπαρχουσών αντλιών κ.λ.π..

2. Διάγνωση – Επιτόπου Επιθεώρηση
Σύσταση προκαταρκτικού καταλόγου των αντλιών που υπάρχουν και των χαρακτηριστικών τους.

3. Πρόταση – Προτεινόμενη Δράση
Ετοιμάζεται μια προσφορά βάσει της πρώτης περιήγησης και της προκαταρκτικής συγκέντρωσης δεδομένων.

4. Πραγματοποίηση – Δράση
Πραγματοποιείται ένας εκτενής Ενεργειακός Έλεγχος όλης της εγκατάστασης ή συγκεκριμένων αντλιών. Συντάσσεται μια έκθεση σχετικά με την ενεργειακή εξοικονόμηση που μπορεί να επιτευχθεί.

5. Εκτίμηση – Ολοκλήρωση Ενεργειακού Ελέγχου
Μετά την παρουσίαση της έκθεσης του Ενεργειακού Ελέγχου , έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την κατάλληλη λύση για την εγκατάστασή σας ή να αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε έναν Έλεγχο Αντλίας για να λάβετε ακριβείς μετρήσεις.

6. Παρακολούθηση – Εκπαίδευση
Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε συνεχή και την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών από τη δική μας πλευρά καθώς και το ότι οι αντλίες και τα συγκροτήματα Grundfos θα συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να δείτε την οικονομική και ενεργειακή εξοικονόμηση που μπορείτε να πετύχετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Show

ΜΕΛΕΤΗ

Ιδιαίτερο μέλημά μας είναι, ο πελάτης-συνεργάτης μας να έχει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση στις σύγχρονες εφαρμογές που έχουν σχέση με την άντληση, ούτως ώστε, να έχει και την καλύτερη δυνατή λύση σε ό,τι αναζητά. Για το λόγο αυτό, οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας και το προσωπικό της εταιρείας μας, είναι πάντα στη διάθεσή σας, μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον, με στόχο να κάνουν την επιλογή σας να ανταποκρίνεται εξαιρετικά στις απαιτήσεις σας. Αυτό το εγγυάται τόσο η 25ετής πείρα μας, όσο και η πλούσια γκάμα των προϊόντων μας.

Show

ΠΩΛΗΣΗ

Γραμμή της εταιρείας μας είναι, οι πωλήσεις μας να αποτελούν την αρχή για την συνέχεια μιας διαχρονικής συνεργασίας μαζί σας. Απαραίτητα στοιχεία για να πετύχουμε τον στόχο αυτό, είναι, η άριστη μελέτη τόσο της επένδυσης που αναζητάτε να πραγματοποιήσετε, όσο και του προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Σε συνδυασμό βεβαίως με την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων GRUNDFOS σε εξαιρετικές τιμές, σας εξασφαλίζουμε μια πολύ πετυχημένη αγορά.

Show

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Οι δυνατότητες της εταιρείας μας δε σταματούν μόνο στη μελέτη και στη πώληση των προϊόντων μας , αλλά συνεχίζουν και σε οποιασδήποτε μορφής εγκατάσταση. Διαθέτουμε υπεύθυνο συνεργείο άριστα καταρτισμένο και πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό, έτσι ώστε, να έχετε εγγυημένες εργασίες εγκατάστασης, οι οποίες σας εξασφαλίζουν την άριστη λειτουργία και την μέγιστη δυνατή διάρκεια ζωής των προϊόντων που αγοράζετε από εμάς.

Show

MAGNA 3

MAGNA3

Οι κυκλοφορητές MAGNA3 συνιστούν μία ευρεία γκάμα από μικρούς, μεσαίους και μεγάλους κυκλοφορητές με ενσωματωμένο INVERTER στον κινητήρα, που εφοδιάζονται με εξοπλισμό επικοινωνίας και κινητήρες με ηλεκτρονικό έλεγχο ταχύτητας που βασίζονται στην τεχνολογία κινητήρων με μόνιμο μαγνήτη (PM) και συμπαγή ροοστάτη. Ο MAGNA3 είναι ένα καινοτόμο μέλος στην οικογένεια κυκλοφορητών υψηλής ποιότητας της Grundfos. Με έναν MAGNA3, μπορείτε να ξεχάσετε τις πολύπλοκες ρυθμίσεις. Απλώς, εγκαταστήστε τον κυκλοφορητή και αφήστε τον στην εργοστασιακή ρύθμιση, AUTOADAPT (μόνο ο MAGNA3). Ο MAGNA3 θα αναλύσει αυτόματα το σύστημα θέρμανσης, θα βρει τη βέλτιστη ρύθμιση και, στη συνέχεια, θα προσαρμόζει συνεχώς τη λειτουργία του βάσει αλλαγών στη ζήτηση. Το αποτέλεσμα είναι βέλτιστη άνεση και ελάχιστη ενεργειακή κατανάλωση. Επιπλέον, οι κυκλοφορητές MAGNA3 είναι εξαιρετικά ευέλικτοι και αξιόπιστοι, και διαθέτουν χαμηλά επίπεδα θορύβου, μεγάλη διάρκεια ζωής και καμία απαίτηση συντήρησης. Εφοδιάζονται με επικοινωνία με υπέρυθρες (IR) και μπορούν να προσφέρουν εξωτερικό έλεγχο και παρακολούθηση μέσω μονάδων επέκτασης.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ: MAGNA 3

Show

HYDRO MPC

Πιεστικά συγκροτήματα GRUNDFOS, Hydro MPC, για Ξενοδοχεία, Πολυκατοικίες, Εμπορικά Κτήρια, Νοσοκομεία, Σχολεία κ.α.

Τα πιεστικά συγκροτήματα του εργοστασίου της GRUNDFOS, Hydro MPC, έχουν κατασκευαστεί για την μεταφορά ή την αύξηση της πίεσης καθαρού νερού σε δίκτυα ύδρευσης, όπως π.χ. Ξενοδοχεία, Πολυκατοικίες, Εμπορικά Κτήρια, Νοσοκομεία, Σχολεία κτλ. Τα πιεστικά συγκροτήματα Hydro MPC, αποτελούνται από 2-6 αντλίες (CRE pumps / CME pumps) σε παράλληλη σύνδεση, τοποθετημένες επάνω σε μεταλλική βάση και είναι συναρμολογημένες με όλον τον απαραίτητο υδραυλικό εξοπλισμό και είναι έτοιμα προς χρήση. Στον υδραυλικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται κολλεκτέρ αναρρόφησης και κατάθλιψης (γαλβανιζέ ή ανοξείδωτα), σφαιρικές βάνες στην είσοδο και την έξοδο της κάθε αντλίας, βαλβίδες αντεπιστροφής στην έξοδο κάθε αντλίας και αισθητήρα πίεσης. Κάθε ένα συγκρότημα ξεχωριστά μετά την συναρμολόγηση του, δοκιμάζεται στα ειδικά δοκιμαστήρια της GRUNDFOS, και ρυθμίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ: HYDRO MPC

Show

SEG AUTOADAPT

SEG AUTOADAPT

Η σειρά αντλιών με κοπτήρες SEG, της GRUNDFOS έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την άντληση αποβλήτων και μη επεξεργασμένων λυμάτων σε κατοικίες, σε μικρές κοινότητες ή αραιοκατοικημένες περιοχές χωρίς αποχετευτικά συστήματα ή όπου τα συστήματα βαρύτητας είναι ακατάλληλα.Οι κοπτήρες που αλέθουν το στερεό αντικείμενο πριν εισέλθει μέσα στην αντλία, ο ισχυρός επαναπεριελίξιμος κινητήρας, ο διπλός μηχανικός στυπιοθλίπτης (στεγανό) τύπου φυσιγγίου, η ανοξείδωτη στεφάνι που επιτρέπει στον χρήστη να λύσει εύκολα και γρήγορα την αντλία και να ξεμπλοκάρει ότι έχει πιαστεί επάνω ή γύρω από την φτερωτή, το υψηλό μανομετρικό και οι παροχή έως 14m3/h, καθιστούν τις αντλίες SEG μοναδικές, προσφέροντας στον χρήστη αξιοπιστία και μακρόχρονη λειτουργία χωρίς προβλήματα.

Εφαρμογές
Οι αντλίες SEG της Grundfos έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την άντληση μη επεξεργασμένων ακάθαρτων υδάτων από οικιακές, εμπορικές ή δημοτικές πηγές. Το υψηλό μανομετρικό που προσφέρουν καθιστά εφικτή τη μεταφορά των ακάθαρτων υδάτων σε μεγαλύτερες αποστάσει.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ: SEG AUTOADAPT

Show
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
close slider

    el